2013年7月27日 星期六

太空保衛者【呼!呼!飛呀!飛呀!】就係要呢個Size,呢個手感!

太空保衛者【呼!呼!飛呀!飛呀!】就係要呢個Size,呢個手感!

太空保衛者飛機mode參上!
呼!呼!飛呀!就係要呢個Size,呢個手感! 童年回憶返曬嚟!
我小時候家境一般,曾經擁有的合金,就是這及大鐵人的飛機。咁橋,2款都係飛機款,同埋都是100元內的級數。
Bandai 出GX=62的時候,一直不解為何這麼小,不是獅王那種大小。
但一變飛機揸上手便明白了! 小時侯揸住啱啱好嗰種大細、飛呀!如果大隻D就會要就住就住、冇呢種感覺喇! Bandai 好野!

 photo DSC_3687_zpsb93466a0.jpg

 photo DSC_3679_zpsf72870fd.jpg

 photo DSC_3684_zps5b38ccc4.jpg

 photo DSC_3683_zpsd4523d79.jpg

 photo DSC_3676_zps89c95e9a.jpg